Exekutiva Resurser

För dig som som vill ligga i fronten som exekutiv ledare. Här hittar du exekutiva resurser som får dig att utvecklas och driva din näringsverksamhet framåt.

Exekutiva Artiklar

För affärsledare som gillar att läsa. Finner du här den återuppbyggda delen ifrån Alexandrias bibliotek om ledarskap och affärer med en liten modern tusch. Exekutiva artiklar som du kan ladda ner och läsa. Artiklar inom ämnena: affärsstrategi, exekutiv ledarskap, affärstaktik och exekutiv ekonomistyrning. Ämnen som du ska behärska som affärsledare.

Gå till biblioteksdelen här!

Prenumera genom Linkedin

Gör som några av sveriges främsta affärsledare, VD:ar och chefer. Prenumera på exekutiva artiklar på LinkedIn här: Exekutivt Ledarskap. Eller Prenumera på vårt Nyhetsbrev här.

Konjunktur – Svensk & Global Trend i Ekonomin

Här kan du som exekutiv ledare följa det ekonomiska läget, utveckling och trend. Både i Sverige som internationellt. Så att du kan anpassa din verksamhet efter rådande konjunktur.

Gå till sidan Konjunktur – Svensk och Global Trend i Ekonomin för att få mer information.

Exekutiva Ledarskaps Event

Exekutiva Ledarskaps Event är sidan för VD:ar i medelstort till stort bolag som önskar gå på Growth Mind:s anordnade event.

Gå till sidan Exekutiva Ledarskaps Event för att få mer information.

Vad gör en VD? – Verkställande Direktörens Ansvar & Uppgift

På denna sida hittar du information om vad en VD gör. Det vill säga vilket ansvar han eller hon har (juridiskt ansvar) samt vilka huvudsakliga uppgifter verkställande direktören innehar (praktiska uppgifter).

Gå till sidan: Vad gör en VD? om du vill veta mer!

Exekutiva Brevet

Om du inte vill missa något nytt ifrån Exekutiva Resurser. Börja prenumerera på Exekutiva Brevet. Syftet med brevet är att inspirera och utveckla exekutiva ledarna. Så att de kan presterar bättre och kan leda verksamheten till dess främsta mål och drömmar.